IMPONERER: Sigrid stopper aldri å imponere.
IMPONERER: Sigrid stopper aldri å imponere. Foto: NTB scanpix
Sigrid har de siste årene oppnådd en voldsom internasjonal anerkjennelse, og det kan virke som om berømmelsen ikke har planer om å stoppe for 22-åringen fra Ålesund.

Tirsdag skal hun nemlig opptre på «The Late Show with Stepen Colbert». Dette ble annonsert på Sigrids egen Twitter mandag. Programmet har i gjennomsnitt fire millioner seere.


Sigrid har også opptrådt på en rekke andre store talkshow, som blant annet «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», «The Jonathan Ross Show» og «The Graham Norton Show».

30 under 30
Tidligere denne måneden ble Sigrid satt på kartet for unge talentfulle det er verdt å følge med på i fremtiden. Hun havnet nemlig på bladet Forbes liste 30 under 30 sammen med store stjerner som Daniel Radcliffe, Jess Glynne og George Ezra.


Hun er også Spellemann-nominert til årets låt med «Strangers», årets popartist og årets musikkvideo med låten «Sucker Punch».

Se dette innlegget på Instagram

nominert til Spellemann x3 ?? TUSEN TAKK!!

Et innlegg delt av Sigrid (@thisissigrid)


Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler