LIKE: Øltyven lignet på David Schwimmer (t.h.), mente internett. Nå er mannen til venstre trolig pågrepet.
LIKE: Øltyven lignet på David Schwimmer (t.h.), mente internett. Nå er mannen til venstre trolig pågrepet. Foto: Blackpool Police/DavidSchwimmer
Da politiet i Blackpool i England la ut et bilde av en øltyv i slutten av oktober, var det mange som sperret opp øynene.

Innlegget gikk raskt viralt - ettersom mannen på bildet var svært lik «Friends»-stjernen David Schwimmer.

Nyheten nådde også Schwimmer selv, som publiserte en Twitter-video der han hadde kledd seg ut som mannen på overvåkningsbildene.

«Betjenter, jeg sverger på at det ikke var meg. Som dere kan se, var jeg i New York. Jeg ønsker det hardtarbeidende politiet i Blackpool lykke til med etterforskningen», skrev Schwimmer humoristisk.

Saken fortsetter under innlegget

Takker Schwimmer
Nå opplyser det britiske politiet at de har gjort en pågripelse i saken.

«Takket være våre kolleger i Metropolitan Police, ble en 36 år gammel mann pågrepet i Southall i går kveld. Takk for all hjelp, særlig David Schwimmer!», skriver politiet i en Twitter-melding.

Metropolitan Police svarer at de er glade for å hjelpe, og undertegner innlegget med «#IllBeThereForYou» - en referanse til «Friends»-seriens introlåt.


Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler