ARTIST: I 2013 deltok Margaret Berger i Melodi Grand Prix med sangen «I feed you my love». Hun endte på fjerdeplass i den internasjonale finalen.
ARTIST: I 2013 deltok Margaret Berger i Melodi Grand Prix med sangen «I feed you my love». Hun endte på fjerdeplass i den internasjonale finalen. Foto: AP
Margaret Berger (33) og samboer Glenn Huth Mæland (42) er blitt foreldre for første gang. Det skriver artisten på Instagram.

Fødselen skjedde lørdag kveld, og den nyfødte gutten skal hete Sander August.

«Hjertet mitt sprenges annethvert sekund siden natt til lørdag. Sander August ble lagt på brystet mitt etter 12 timer med rier + et keisersnitt og ingenting vil noengang bli det samme igjen», skriver Berger.


Hun passer samtidig på å hylle sykehuspersonalet.

«Og hva skal man si om englene på Ullevål? Jeg beundrer dere så innmari for alt dere kan og gjør. Tusen takk», skriver artisten.

Lav profil
Berger, som først ble kjent da hun deltok i Idol i 2004, fortalte for to år siden at hun hadde blitt kjæreste med Stavanger-mannen Glenn Huth Mæland. Han er daglig leder hos reklamefilmprodusenten FUS.

Siden den gang har de to holdt en lav profil i offentligheten, men på sosiale medier har paret postet en rekke bilder av hverandre. 

I juni røpet paret at de ventet sitt første barn sammen.

«Nå skal vi bli 3! Gleder meg til å bli en familie. Det fineste i det hele er verdens beste babydaddy @glennpenn som holder ut når jeg peser ved siden av i varmen, og klager over småplagene mine. Alt i alt er jeg i god form og veldig veldig heldig», skev Berger i et innlegg på Instagram.


View this post on Instagram

Making that skirt work foto: @lassenyhaugen

A post shared by Margaret Berger (@margaretbergerofficial) on


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler