DUELL: Astrid S og Ariana Grana diskuterer plast på Twitter.
DUELL: Astrid S og Ariana Grana diskuterer plast på Twitter. Foto: NTB scanpix/AFP
Astrid Smeplass la natt til onsdag ut en Twitter-melding der hun kritiserer artister som selger plastbager når de er på turné.

«Hvis alle kjøper gjennomsiktige plastbager til en arena-turné - blir det ikke da VELDIG mye plast?», skriver den norske popyndlingen.

Saken fortsetter under innlegget

Selv om Smeplass ikke nevner navn, er det tydelig at verdensstjernen Ariana Grande føler seg truffet av meldingen, ettersom hun i det siste har promotert både vesker og rumpetasker laget av gjennomsiktig plast i forkant av sin store turné.

Saken fortsetter under innlegget

I svaret til Smeplass medgir hun at den norske popstjernen har rett, men at det er formildende omstendigheter.

«Helt klart! Likevel har vi ikke makt til å endre sikkerhetsstandarden, som nå er mye høyere enn før - helt rettmessig. Jeg VET at du ikke stiller spørsmål ved dem eller det. For DET hadde vært vilt. Skjønner for øvrig godt hva du mener», skriver Grande.


Spiller i USA
En annen bruker påpeker noe senere i Twitter-feeden at bagene kan brukes flere ganger - men dette argumentet kjøper ikke Smeplass.

Saken fortsetter under innlegget

Ifølge VG, som først omtalte saken, opptrer Astrid S på Seth Meyers' talkshow onsdag kveld - mens hun torsdag har konsert i New York.

View this post on Instagram

Byyeeee LA

A post shared by Astrid S (@astridsofficial) on

View this post on Instagram

Nyc, i’m coming!!! @latenightseth!!!

A post shared by Astrid S (@astridsofficial) on


Flere kanaler