NY RADIOKANAL: Den nye radiokanalen retter seg mot countryfansen.
NY RADIOKANAL: Den nye radiokanalen retter seg mot countryfansen. Foto: P10 Country
I forbindelse med at slukkingen av FM-senderne i hele Norge nå har startet, har P4 utvidet radiofamilien slik at den nå teller åtte riksdekkende medlemmer.

En av nyhetene er P10 Country, som er den første radiokanalen i Norge som retter seg rett mot countryfansen.

Etterspurt
Programredaktør i P4, Anders Opsahl, sier det er hyggelig å kunne lansere enda en kanal som publikum har ønsket seg.

– Vi har spurt lytterne våre om hva de vil høre mer av og hvilken radiokanal som mangler. Svaret vi fikk var at veldig mange nordmenn savner countrymusikk på radioen, sier Opsahl. Han understreker at dette blir en kanal som også vil levere redaksjonelt innhold og nyheter gjennom hele døgnet, men at det selvfølgelig er all den gode countrymusikken som vil være den store stjerna.

For å få inn P10 Country er det viktig at du oppdaterer kanallisten på DAB-radioen, både i bilen og hjemme. Du kan også høre P10 Country via kanalens egne mobilapp, eller via nettradio.


Konkurranse
– Det finnes vanvittig mye fin country som ikke blir spilt, så derfor dedikerer vi nå en hel radiostasjon til artister som Shania Twain, Keith Urban, Garth Brooks og LeAnn Rimes, sier Opsahl.

I forbindelse med lanseringen av nye P10 Country inviterer kanalen til konkurranse om en tur til Memphis, Tennessee og billetter til Garth Brooks-konsert.