CELEBERT BESØK: Barack Obama gjester Oslo Business Forum i slutten av september.
CELEBERT BESØK: Barack Obama gjester Oslo Business Forum i slutten av september. Foto: AP
Barack Obama har blitt en ettertraktet foredragsholder etter at han gikk av som president i 2017.

26. september har gründerne Christoffer Omberg og Marius Røed Wang klart å booke Obama til Oslo Business Forum-konferansen «The Future of Technology and Sustainability».

Ifølge Nettavisen må du betale mellom 6400 og 32.000 kroner for å få oppleve den tidligere presidenten i aksjon. 

Punger du ut sistnevnte sum, får du de beste plassene i salen, et eget VIP-møte med noen av foredragsholderne, samt et gruppebilde med Obama.

Truer med å avlyse
Hvor stort honorar Obama får for oppdraget, er strengt hemmelig. 

Den tidligere presidenten skal til Danmark 28. september, to dager etter norgesbesøket, og ifølge JyskeVestkysten kommer Obama til å avlyse besøket hvis opplysninger om økonomien blir kjent.

«Offentliggjøring av private partnere bak arrangementet, innhold om forhandlinger eller fortrolig e-postkorrespondanse, vil gjøre at arrangementet blir avlyst på grunn av kontraktbrudd», skriver en av arrangørene til den danske avisen.

Tidligere har det blitt kjent at Obama skal ha fått opp mot 400.000 dollar (ca 3,3 millioner kroner) for et foredrag for et Wall Street-selskap i 2017.

Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler