FORLOVET: 20. oktober fridde Ola-Conny til Camilla.
FORLOVET: 20. oktober fridde Ola-Conny til Camilla. Foto: TVNORGE
I flere sesonger har nordmenn fulgt livet til Ola-Conny Wallgren i programmet «Ullared» på TVNorge, der vi følger livet på kjøpesenteret Gekås i svenske Ullared.

Wallgren og kompisen Morgan har også fått flere spin-offserier som «Morgan og Ola-Conny oppdrag Norge» og «En sterk reise med Morgan og Ola-Conny», og til våren blir han å se i «71 grader Nord: Norges tøffeste kjendis».

I høst ble det kjent at den folkekjære TV-profilen hadde funnet kjærligheten på nytt etter en lang og trøblete skilsmisse med sin tidligere kone. Nå avslører han til det svenske ukebladet Hant at han har tatt forholdet med 17 år yngre Camilla et steg lengre, og har forlovet seg.

– Når man forlover seg er det et tegn på at man stoler på hverandre. Man skal være trofaste og gir signaler til omverdenen om at man er opptatt. Det føles bra, forteller Ola-Conny til Hant.

Ola-Conny har tre barn fra tidligere forhold, og har sagt nei til muligheten for nye barn. Men nå sier han at ingenting er umulig, og forklarer at han er helt fortapt i Camilla.

– Hun er en fantastisk dame fra Dalarna, som har en aura jeg aldri tidligere har sett. Jeg liker å være i skog å mark, og jeg kan si «Nå stikker vi ut og drar opp en storgjedde» så henger hun seg på. Vi funker bra sammen, forteller Ola-Conny.

Flere saker

Foreslår å fjerne "enkepensjon" Regjeringen foreslår å fjerne ordningen som gir tilleggspensjon til etterlatte. Fredag 18.09 2020
Flere kanaler