PARADIS: Her er deltagerne som skal begynne som lagene himmel og helvete.
PARADIS: Her er deltagerne som skal begynne som lagene himmel og helvete. Foto: TV3
En ny sesong av Paradise Hotel settes i gang neste uke, og med alle deltagerne klare er det bare å forberede seg på nye intriger og drama fra det skandalefylte hotellet. 

I tidligere sesonger har det ikke alltid vært like enkelt å vite hva deltagerne tenker om alle valgene de skal ta, men i år kommer en ny vri som skal gjøre det enklere for seerne å vite hva hotellgjestene tenker på.


Egen app
I år får nemlig alle som sjekker inn utdelt mobiler som skal brukes til å ta bilder, video og man kan også sende meldinger til andre på hotellet. Derfor får seerne et nærmere innblikk i deltagernes tanker og det blir lettere og skjønne hvorfor avgjørelser blir tatt.

For å få fulgt med på meldingene må man laste ned Paradise Hotel-appen hvor man kan se alt deltagerne deler med hverandre.

Flue på veggen
– Alle meldinger, bilder, filmer, avstemninger og mer til blir tilgjengelig i appen, og nå kan man faktisk bli den berømte flua på veggen - var backstabbingen et avtalt spill? skriver TV3 i en pressemelding.

Meldingene kommer til å gå «live» samtidig som programmene på TV noe som gir et innblikk i tankene og taktikken til spillerne. 
Flere kanaler