PARADIS: Her er deltagerne som skal begynne som lagene himmel og helvete.
PARADIS: Her er deltagerne som skal begynne som lagene himmel og helvete. Foto: TV3
En ny sesong av Paradise Hotel settes i gang neste uke, og med alle deltagerne klare er det bare å forberede seg på nye intriger og drama fra det skandalefylte hotellet. 

I tidligere sesonger har det ikke alltid vært like enkelt å vite hva deltagerne tenker om alle valgene de skal ta, men i år kommer en ny vri som skal gjøre det enklere for seerne å vite hva hotellgjestene tenker på.


Egen app
I år får nemlig alle som sjekker inn utdelt mobiler som skal brukes til å ta bilder, video og man kan også sende meldinger til andre på hotellet. Derfor får seerne et nærmere innblikk i deltagernes tanker og det blir lettere og skjønne hvorfor avgjørelser blir tatt.

For å få fulgt med på meldingene må man laste ned Paradise Hotel-appen hvor man kan se alt deltagerne deler med hverandre.

Flue på veggen
– Alle meldinger, bilder, filmer, avstemninger og mer til blir tilgjengelig i appen, og nå kan man faktisk bli den berømte flua på veggen - var backstabbingen et avtalt spill? skriver TV3 i en pressemelding.

Meldingene kommer til å gå «live» samtidig som programmene på TV noe som gir et innblikk i tankene og taktikken til spillerne. 

Flere saker

Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
Flere nordmenn ber om hjelp til julefeiringa Stadig flere nordmenn ber om hjelp til julefeiringa. Fredag 13.12 2019
Flere kanaler