TILGIR: Lily Collins tilgir sin far Phil Collins i åpent brev.
TILGIR: Lily Collins tilgir sin far Phil Collins i åpent brev. Foto: AP
Phil Collins er kjent som en av verdens beste trommeslagere, og er også en stor låtskriver og vokalist. Han har også spilt i en rekke filmer, og har skapt seg et navn innen filmmusikk.

Han har turnert verden rundt flere ganger, både med rockebandet Genesis og som soloartist. Han har også en rekke utmerkelser, og en stjerne på Hollywood Walk of Fame.

I tillegg har han fem barn med tre forskjellige koner, og det har nok ikke alltid vært like lett å få endene til å møtes. For nå har han fått en svært offentlig tilbakemelding fra sin datter Lily.

Åpent brev
Lily Collins har skrevet et åpent brev til sin far der hun tilgir ham for å ikke ha vært den pappaen hun forventet.

Ifølge den britiske avisa The Daily Mail er brevet publisert i en bok hun har skrevet, som heter "Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me". 

I brevet skriver hun:  - Jeg tilgir feilene du har gjort. Og selv om det kan virke som om det er for sent, er det ikke det. Det er fortsatt god tid til å gå videre.


Lily Collins har vært åpen på at hun har slitt med både anoreksi og bulimi, og skriver at hun tror denne usikkerheten stammer fra problemene med sin far.

Lily Collins
SKUESPILLER: 27 år gamle Lily Collins er en kjent skuespiller, og ble nylig nominert til en Golden Globe for sin rolle i filmen Warren Beatty. Foto: AFP

Hatt minimal kontakt

Lily er enebarn, og datteren til Phil Collins andre kone, Jill Travelman. Hun var fem år da foreldrene skilte seg, angivelig ved at Phil Collins avsluttet ekteskapet via faks. Etter bruddet flyttet faren til Sveits, og de så hverandre bare i skoleferiene. 

I det åpne brevet skriver hun også: - Vi gjør alle valg, og selv om jeg ikke kan unnskylde noen av dine, kan vi ikke gjøre om fortiden, bare se fremover. Jeg har akseptert hvordan handlingene dine fikk meg til å føle, både det du gjorde, og ikke gjorde.

Flere kanaler