NEDBRUTT: Ole Klemetsen sier han var døden nær under «Farmen»-oppholdet.
NEDBRUTT: Ole Klemetsen sier han var døden nær under «Farmen»-oppholdet. Foto: TV2
Tidligere proffbokser Ole «Lukkeøye» Klemetsen (47) går knallhardt ut mot TV2 etter oppholdet på «Farmen kjendis».

Klemetsen mener innspillingen var langt tøffere enn han hadde regnet med, og at han ble både fysisk og psykisk nedbrutt av mangelen på mat, næringsstoffer og vann.

– Det var helt grusomt. En knallhard opplevelse som jeg aldri vil gjøre igjen, sier 47-åringen til VG.

Han har tidligere vært med på en rekke fysisk tøffe programmer, «Robinson-ekspedisjonen» og «Mesternes Mester», men mener likevel at «Farmen kjendis» var desidert verst.

– Det er det jævligste jeg har vært med på i mitt liv. Og jeg er en tøffing, det er jeg ikke flau over å si. Jeg er en gammel bokser, og jeg har slåss for livet i alle år. Jeg går i døden for visse ting. Og jeg holdt på å gjøre det her. Jeg vil nesten si at jeg var nær døden av og til, forteller en åpenhjertig Ole Klemetsen til VG.


– Trist
Presseansvarlig for «Farmen kjendis» i TV2, Alex Iversen, sier til P4 at de tar tilbakemeldingen på alvor.

– Vi synes det er trist at Ole har opplevd deltagelsen på denne måten. Vi opplevde ikke underveis at han hadde det så tøft som han beskriver her. Vårt mål er ikke at deltagerne skal ha det dårlig, og vi ønsker selvfølgelig ikke at noen skal bli skadet. Ole har åpenbart hatt det tøft, men de fleste tilbakemeldingene vi har fått fra andre deltagere denne sesongen, og andre sesonger, er at det er krevende å være med, men at det har vært en morsom og god opplevelse å delta.

– Vi tar alltid tilbakemeldinger fra deltagere på alvor, og vi vil se om vi kan gi enda bedre informasjon i forkant og bedre oppfølging i etterkant, sier Iversen til P4.


Flere kanaler