TIL NORGE: Robbie Williams spiller i Trondheim 1. august.
TIL NORGE: Robbie Williams spiller i Trondheim 1. august. Foto: AP
Robbie Williams kommer til Trondheim og spiller sitt «The Heavy Entertainment Show» i Granåsen Arena tirsdag 1. august, melder Adresseavisen.

– For oss er dette rett og slett fantastisk. Pulsen og hjerterytmen vår er det vi gjør på Sverresborg, men det er stas å presentere noe i Granåsen også i år, sier Stein Vanebo i den lokale arrangøren Trondheim Concerts til adressa.no.

Bruce Springsteen fylte Granåsen Arena til randen med sin «The River Tour» i fjor sommer. Arrangørene har hele tiden jobbet med å få flere store artister til byen.

Bergen, ikke Oslo
Robbie Williams slapp datoene til «The Heavy Entertainment Show» før jul, da med Bergen på lista men ikke Oslo. I Trondheim har Live Nation Norge og  Trondheim Concerts likevel jobbet opp mot en mulighet dersom det ble satt opp ekstra datoer.

– I midten av januar oppsto det en mulighet, og det har vært jobbet intenst siden. Mandag ettermiddag ble det klart at vi kan kjøre på, forteller Vanebo.

Robbie Williams spiller i Granåsen to dager etter Stockholm, men tre dager før Bergen. Det blir lagt ut 35 000 billetter for salg, like mange som for Springsteen-konserten.

Interessen for Williams' konsert i Bergen var enorm; 23.000 billetter ble revet vekk i løpet av fem minutter, har Bergensavisen tidligere skrevet.

LES OGSÅ: Åpenhjertig Robbie Williams: – Jeg er syk

robbie
ENTERTAINER: Robbie Williams er kjent for energiske sceneshow, men har tidligere fortalt at han nå må trappe ned på dansingen som følge av sykdommen. Foto: AFP


Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Krever obligatorisk ID-merking av kjæledyr Dyrebeskyttelsen mener myndighetene må ta mer ansvar. Fredag 29.11 2019
Flere kanaler