HÅVER INN: Robbie Williams, her fra en konsert i Ungarn, tjener gode penger på å spille i bryllup.
HÅVER INN: Robbie Williams, her fra en konsert i Ungarn, tjener gode penger på å spille i bryllup. Foto: AP
Den britiske artisten Robbie Williams har hatt en lang pause fra turnelivet, men tar på seg private oppdrag dersom prisen er den rette. 

I forbindelse med bryllupet til datteren av den russiske oligarken Rashid Sardarov stilte Williams opp for den nette sum av 1,6 millioner britiske pund. Ca 17,2 millioner norske kroner.

LES OGSÅ: Litt billigere: Så mye koster det å lade mobilen

Stjernene hover inn
Den britiske avisen The Sun skriver om opptredenen hvor Williams blant annet fremførte slageren Rock DJ og kanskje sin største hit Angels.

Robbie Williams er ikke den eneste superstjernen som har tatt på seg slike lukrative oppdrag. Både Jennifer Lopez, Rolling Stones og Elton John har tjent mange millioner på korte spillejobber betalt av noen av verdens rikeste.

He sang angels just to me ?? #angelsinprague @robbiewilliams #nakedblack

A photo posted by Sara Sampaio (@sarasampaio) on


60-årslag i Norge
Tidligere i sommer skrev flere norske aviser at Robbie Williams hadde vært på hemmelig besøk i Norge for å opptre på det private 60-åralaget til Christen Sveaas. 

Det er ikke kjent hvor mye finansmannen måtte ut med for å få superstjernen til Norge, men trolig ligger prisen på noe av det samme som i det russiske bryllupet.


Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler