CARPOOL: I den nyeste episoden av Carpool Karaoke ser vi Cyrus-familien synge farens megahit fra 80-tallet
CARPOOL: I den nyeste episoden av Carpool Karaoke ser vi Cyrus-familien synge farens megahit fra 80-tallet Foto: youtube.com
I den nyeste episoden av «Carpool Karaoke» kan vi se hele Cyrus-familien synge til pappa Billy Ray Cyrus' megahit fra 80-tallet, «Achy Breaky Heart». 

I smakebiten som er lagt ut på YouTube, ser vi Miley og hennes bror Braison (23) lede an i forsetet, mens pappa Billy Ray, moren Tish (50) , broren Trace (28) og søstrene Noah (17) og Brandi (30) synger med i baksetet.

Iført 80-talls-hockeysveisparykker kan videoen vekke minner for dem som selv opplevde gullårene.

Se videoen under:

Har endret livsstil
Miley Cyrus (24) har vært kjent siden hun var liten og hadde hovedrollen i den superkjente Disney-serien «Hannah Montana». I tidlig tjueårene prøvde hun å komme bort fra Disney-sirkuset ved å relansere seg selv med et mer rebelsk image. Sanger som  «Wrecking ball» og «We Can't Stop» ble store på hitlistene, og skapte mye omtale i tabloidene.

I 2017 har stjernen vist at hun er blitt roligere, og at hun har begynt å leve sunnere. Hun har blant annet sagt i et intervju med Billboard at hun har sluttet å røyke marihuana, og at hun heller vil være med folk som får henne til å prestere bedre.

I mai 2017 kom hun ut med singelen «Malibu», som er en mer rolig og klassisk sang enn det vi var vant til å høre fra stjernen. Sangen var den første ut fra albumet «Younger now», som kom tidlig i august.


Flere kanaler