UHELDIG: Sekunder senere faller Ming Xi i bakken.
UHELDIG: Sekunder senere faller Ming Xi i bakken. Foto: AP
Årets Victoria's Secret-show ble denne gang holdt i Shanghai, men for én av «hjemmefavorittene», kinesiske Ming Xi (28), ble showet minneverdig på en mindre hyggelig måte.

Hun var nemlig uheldig og snublet i slepet – og sørget dermed for det som skal ha vært det første catwalk-fallet i Victoria's Secrets historie.

Xi holdt masken til hun hadde kommet seg av catwalken, men senere viste kameraene at hun brøt sammen bak scenen.

Se video av fallet nederst i saken
victoria's secret falls
BEHOLDER SMILET: Den kinesiske modellen Ming Xi tråkker på kjolen og faller i det hun er på vei mot enden av catwalken. Foto: AFP

Ming Xi
FLAU: Ming Xi måtte samle seg i noen sekunder etter fallet. Foto: AFP

Delte meninger
Undertøysoppvisningen pleier å gjøres to ganger, slik at produsentene de kan klippe ut de beste innslagene til TV-sendingen. De valgte imidlertid å ta med fallet i det ferdigklippede programmet som ble sendt på TV tirsdag kveld, noe publikum har mildt sagt delte meninger om.

«Hvorfor redigerte ikke Victoria's Secret ut fallet til den stakkar modellen - og at hun gråter? Når jeg ser slik offentlig ydmykelse blir jeg kvalm,» skriver én Twitter-bruker. 

Flere mener det var en bra avgjørelse å la fallet være en del av det ferdige klippet, slik at man kan se at feil også klan skje de beste.

Se videoen her:


Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler