Frank Løke «varmet opp» til dansekonkurranse med å pådra seg ribbeinsbrudd. Video: P5
Frank Løke (38) har pådratt seg brudd i et ribbein, bare to uker før premieren på høstens «Skal vi danse».

Løke har tidligere fortalt at han fikk kjeft av TV2 etter at han gikk i ringen med proffbokser Hadi Srour i en showkamp lørdag, og nå viser det seg at kroppen hans har fått seg en real trøkk.

Da 38-åringen gjestet Frokostshowet på P5 torsdag morgen, fortalte han om stadig sterkere smerter (se video øverst i saken!)

– Det som jeg ikke helt har fortalt, er at jeg er litt usikker på hvordan det går med ribbeina mine. Hvis man brekker et ribbein, er det jo verst etter 5-6 dager, og jeg føler egentlig at det blir verre og verre. Vi får se om jeg klarer de løftene jeg har planlagt på dansetreningen, sa Løke til P5.

Nå viser det seg at Løke raskt fikk problemer, nettopp i et av løftene, på treningen torsdag.

– Jeg skulle løfte dansepartneren opp rundt hodet, og plutselig var det som om noen kjørte en kniv inn i siden min, forteller 38-åringen til VG.


Saken fortsetter under bildet
skal vi danse
KLARE: Frank Løke er én av tolv kjendiser som skal svinge seg på parketten i «Skal vi danse» i høst. Lansering av høstens Skal vi danse-kjendiser. Bak fv: Frank Løke, Aune Sand, Jan Gunnar Solli, Morten Hegseth Midten f.v: Dorthe Skappel, Amalie Snøløs, Marianne Krogness, Thea Næss Foran f.v Aleksander Sæterstøl, Martine Lunde, Einar Nilsson, Sophie Elise Isachsen. Foto: NTB scanpix

Tar aldri smertestillende
Trener Tone Jacobsen insisterte på å sende dansepartneren til legevakten for å få sjekket om det var brudd - noe som ble bekreftet.

Han har imidlertid ingen planer om å sykmelde seg fra dansekonkurransen.

– Det er to uker til direktesendingen, og det er akkurat den tiden jeg trenger. Legen har gitt meg Paralgin Forte, men jeg tar aldri smertestillende. De tøffeste gutta gjør ikke det, sier Løke til avisen.

Til P5 fortalte Løke at TV2 ikke har noe å frykte før «Skal vi danse»-premieren 1. september.

– De vet at jeg tåler en trøkk, og at jeg ikke kommer til å gi meg med det første. Om jeg har et brudd eller brist i et ribbein, så betyr ikke det noe for meg, forteller Løke, som i sin tid stilte til start i en VM-kamp i håndball med intet mindre enn tre ribbeinsbrudd.


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler