På bildet ser man tre jenter som står i kø i en butikk, kun iført bikinier. Men om man tar en nærmere titt ser man grunnen til at bildet sprer seg raskt på internett.

Se hele bildet i bunnen av saken.

Uvanlig bekledning
Bildet som nå går verden rundt ble trolig først delt på bildedelingstjenesten Imgur av brukeren JarJarDrinks. I skrivende stund har bildet blitt sett over 120.000 ganger.

Ved første øyekast ser det ikke ut til å være noe spesielt med bildet, men flytter man øynene ned mot butikkgulvet ser man noe litt uvanlig. Jenta i midten har nemlig på seg noe som ser ut til å være en elektronisk fotlenke. 

Da JarJarDrinks lastet opp bildet på sin bruker gjorde han også et poeng ut av dette.

– Ingenting topper sommerantrekket som en idømt elektronisk fotlenke, skriver Imgur-brukeren.

Saken fortsetter under bildet.

En elektronisk fotlenke får man i stedet for å sone i fengsel for straffbare handlinger. Fotlenken gjør at den som har den på bare kan bevege seg i områder som bestemmes på forhånd.

Under bildet som JarJarDrinks publiserte på Imgur flommer det nå over av humoristiske kommentarer. 

«Hun har i det minste teipet den for å holde den tørr», skriver en bruker.

En annen bruker ser ikke ut til å bry seg så mye om fotlenken, men skriver: «Det gjør meg ukomfortabel at de er barbeinte i en butikk».

Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler