STJERNE: Med bare sine 22 år har Sigrid allerede klart å imponere stort internasjonalt.
STJERNE: Med bare sine 22 år har Sigrid allerede klart å imponere stort internasjonalt. Foto: Pressebilde
Hvert år kommer bladet Forbes ut med en liste over «Forbes 30 under 30». Denne gangen var det et kjent norsk fjes å finne på nettsiden, nemlig Sigrid Solbakk Raabe (22) også kjent som bare «Sigrid».

Listen er laget for å rette fokuset på neste generasjon stjerner, og på årets liste sammen med Sigrid finner man blant annet artister og skuespillere som Daniel Radcliffe, Jess Glynne, Tom Holland og George Ezra.

Millioner
I 2017 ga Ålesund-jenta ut låten «Don't Kill My Vibe», som ga henne internasjonal stjernestatus. Og i løpet av de siste årene har hun kommet med låter som «Strangers», «High Five» og «Sucker Punch» som har mange titalls millioner streams på Spotify. I 2018 utnevnte BBC 22-åringen til «Sound of 2018», og i tillegg vant hun Spellemannsprisen for årets nykommer.

I et intervju med morgenshowet BBC Breakfast forteller Sigrid om hvordan hun skjønte at livet var i ferd med å forandre seg.

– Jeg tror det var når jeg møtte managementet mitt i Bergen, og de sa at vi skulle dra til London for å skrive noen sanger. Det var da jeg skjønte at dette faktisk skjer, jeg skal til London helt alene.

Debut-album
I mars 2019 kommer debut-albumet «Sucker Punch» ut, og hun drar på turné i Europa sammen med bandet Maroon 5.

Sigrid har også opptrådt på en rekke internasjonale talkshow som blant annet «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», «The Jonathan Ross Show» og i videoen under, «The Graham Norton Show».Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler