SATT UT: Shakira fikk hakeslepp da hun skjønte hvilken sang deltakeren hadde begynt å synge.
SATT UT: Shakira fikk hakeslepp da hun skjønte hvilken sang deltakeren hadde begynt å synge. Foto: Skjermdump/YouTube
20 år gamle Monique overrasket dommerpanelet i den amerikanske versjonen av «The Voice» i helgen. 

I USA er det superstjernene Shakira, Usher, Adam Levine og countrystjernen Blake Shelton som er dommere i talentshowet, men Monique valgte likevel å synge en sang av nettopp Shakira, hennes store idol fra barndommen.

– Det er en stor risiko å synge en av Shakiras sanger. Men jeg håper hun liker det, sier hun før auditionen starter. 


Ikke første gang
20 år gamle Monique har stått på en scene før. Da den kubansk-amerikanske jenta var barn, var hun nemlig engasjert i et spansk familieshow i mange år.

Showet ble tatt av luften etter seks år, og den da 14 år gamle jenta ble helt knust, og visste ikke hva hun skulle gjøre. Hun låste seg inn på rommet, og gråt i mange timer, forteller foreldrene.

Men hun gav aldri opp drømmen om å bli artist, og drømmer fortsatt om å leve av musikken. Nå går hun på skole, samtidig som hun jobber i farens bedrift.

– Jeg liker å jobbe med min far, men det ville vært så mye bedre å kunne våkne opp om morgenen og gjøre noe jeg elsker, nemlig å synge, sier hun.

Se den spektakulære auditionen her:Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler