VENTER BARN: Selv om Kylie Jenner ikke har bekreftet graviditetsryktene, skal hun ha gått til innkjøp av store mengder babyutstyr.
VENTER BARN: Selv om Kylie Jenner ikke har bekreftet graviditetsryktene, skal hun ha gått til innkjøp av store mengder babyutstyr. Foto: AP
Det stormer - som alltid - rundt familien Kardashian-Jenner. Nå er grunnen hele tre graviditetsavsløringer på kort tid.

Kim Kardashian (36) har nylig bekreftet at hun venter sitt tredje barn gjennom surrogati, mens Khloe Kardashian (33) angivelig er gravid med kjæresten Tristan Thompson (26).

Ifølge ryktebørsen skal også minstemann i flokken, Kylie Jenner (20), ha en liten på vei sammen med kjæresten Travis Scott (25). Dette blir i så fall parets første barn sammen.


Skyhøye summer på babyutstyr
Så langt har verken Khloe eller Kylie bekreftet noe, men avsløringer fra nære kilder gir grunn til å tro at det er hold i ryktene når det gjelder Kylie.

Nylig skal nemlig Kylie ha brukt skyhøye summer på babyutstyr. Ifølge TMZ skal Kylie ha bladd opp 70.000 dollar, eller drøye 560.000 norske kroner, på babyshopping.

Ifølge nettstedet skal kilder nær den 20 år gamle superstjernen ha fortalt at hun nå handler mye babyutstyr på nett, til tross for at hun ennå ikke har bekreftet noe rundt graviditeten. Seher.no omtalte saken først i Norge.

JENNER
KJÆRESTER: Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott venter sitt første barn sammen. Foto: AFP

Dyre designerklær
Som nyeste tilskudd i den moteriktige familien er det selvsagt heller ikke tilfeldig hvilke klær som blir kjøpt inn, og det kommende barnet skal ifølge kildene allerede være eier av dyre designerklær.

TMZ skriver at Kylie allerede har fylt opp et helt klesskap til den lille.

– Dette kommer til å bli det best kledde barnet dere noen gang har sett, har en kilde nær 20-åringen uttalt.


Egen serie
Selv om Kylie foreløpig ikke har kommentert graviditetsryktene, er mamma Kris Jenner (61) som alltid på ballen. Hun skal allerede være godt igang med å planlegge den neste spin-off-serien for sitt kommende barnebarn.

– Hun vil definitivt lage en serie om Kylies graviditet. Hun har bare ikke funnet den beste måten å gjøre det på enda, sa en kilde som skal være en nær venn av familien, til Radar Online.


Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler