DRAMA: Det har vært mye dramatikk i kulissene i årets «Skal vi danse»-sesong. Her er programlederne Katrine Moholt og Anders Hoff sammen med danseparene foran lørdagens duell.
DRAMA: Det har vært mye dramatikk i kulissene i årets «Skal vi danse»-sesong. Her er programlederne Katrine Moholt og Anders Hoff sammen med danseparene foran lørdagens duell. Foto: TV 2
Aune Sand (52) trekker seg fra «Skal vi danse», for å få nylig utstemte Amalie Snøløs (22) tilbake i TV2-programmet.

«Kjære Amalie, du er en blomstereng fra de gjenglemte vidder, du er bærer av de evige verdier, troskap, tillit, oppofrelse, du gleder deg over å se lykken i andres øyne, alltid si sannheten, løfte opp de som er for svake til å løfte seg selv. Amalie, jeg fristiller min plass i Skal Vi Danse så du får muligheten til å bli invitert av TV 2 tilbake inn i dansen», skriver Sand på Instagram.

Snøløs tok et tårevått farvel lørdag - etter å ha havnet i duell med Aleksander Sæterstøl. Snøløs tapte hårfint; hun fikk 49 prosent av stemmene, mot Sæterstøls 51 prosent.

Saken fortsetter under bildet
snøløs
TÅRER: Amalie Snøløs var trøstesløs etter at hun måtte forlate konkurransen. Nå får hun en ny sjanse. Foto: TV 2

Fikk selv komme tilbake
Den triste avskjeden gjorde åpenbart inntrykk på Aune Sand.

«En dag er det en av mine jenter som står å gråter ute på dansegulvet, vi som sitter i toppen av gamle eiketrær og har hørt vinden fremkalle de vakreste minner fra eikenøtter som rasler, vi skal gi dere som er unge friheten til å danse på åpne sletter», skriver Sand.

Den karismatiske kunstneren kom selv tilbake da Frank Løke ble kastet ut av konkurransen for et par uker siden. Reglene er nemlig klare på at den sist utstemte får tilbud om å komme tilbake hvis en deltaker gir seg.


Saken fortsetter under bildet
aune ewa
SISTE DANS: Aune Sand og Ewa Trela er ferdige i «Skal vi danse». Foto: TV 2

– Vil takke deg så lenge jeg lever
Nå bekrefter TV2 at Amalie Snøløs er klar for en ny dans på lørdag.

– Hvis en deltaker først ønsker å trekke seg, så kan vi ikke tvinge noen til å være med videre i «Skal vi danse», og vi respekterer Aunes valg. Vi er veldig glade for at Amalie har takket ja til å fortsette, og gleder oss veldig til å se henne på parketten igjen neste lørdag, sier programredaktør Jarle Nakken til egen kanal.

I Instagram-innlegget takker Sand også sin dansepartner, Ewa Trela - som nå også må forlate konkurransen.

«Jeg har sett deg danse som en stille løvinne som samler blomsterblader med grønne safir øyne, du er fantastisk, jeg vil takke deg så lenge jeg lever for at du viste meg dansen»


Se dette innlegget på Instagram

Kraftfull som en antilope som danser i vinden, sart som et snøfnugg, snill som morfar. Kjære Amalie, du er en blomstereng fra de gjenglemte vidder, du er bærer av de evige verdier, troskap, tillit, oppofrelse, du gleder deg over å se lykken i andres øyne, alltid si sannheten, løfte opp de som er for svake til å løfte seg selv. Amalie, jeg fristiller min plass i Skal Vi Danse så du får muligheten til å bli invitert av TV 2 tilbake inn i dansen. En dag er det en av mine jenter som står å gråter ute på dansegulvet, vi som sitter i toppen av gamle eiketrær og har hørt vinden fremkalle de vakreste minner fra eikenøtter som rasler, vi skal gi dere som er unge friheten til å danse på åpne sletter. Sist fredag ettermiddag var vi fire dansepar som danset for hverandre, dere klappet og jublet så nydelig for dansen til Ewa og meg, det er et minne jeg tar med meg inn i evigheten. Og så Kjære kjære vidunderlige Ewa, jeg har sett deg danse som en stille løvinne som samler blomsterblader med grønne safir øyne, du er fantastisk, jeg vill takke deg så lenge jeg lever for at du viste meg dansen. Til alle dere dansere og drømme dansere, tusen takk for alle vennlige blikk, oppmuntrende ord, varme hender på mine skuldre, det har vært en ære å være i dansen med dere. Tv2, dere har invitert meg inn i eventyrene, først Farmen kjendis og nå Skal Vi Danse, tusen takk for tilliten. Mormor, nå reiser jeg videre, jeg holder det jeg lovet, som du hvisket meg i øret en sommernatt , den største lykke er å se lykken i andres øyne. @amaliesnolos @ewa.trela.dance @skalvidansetv2 #skalvidanse

Et innlegg delt av Aune Sand (@aunegardsand)


Flere kanaler