Guns N'Roses fra glansdagene.
Guns N'Roses fra glansdagene. Foto: Ap
Så skal studio innspillingene som skal føre til et nytt album med original besetningen til Guns N´Roses være i gang, skal vi tro nettmagasinet Classic Rock. Slash skal i følge en tidligere musikk journalist i Los Angeles, allerede ha spilt inn noen låter og innspillingene fortsetter.

Duff og Izzy
I følge bandets tidligere manager Alan Niven, har Duff McKagan og Izzy Stradlin også funnet sammen igjen. Niven forteller videre at gutta var sammen i studio før jul og skal også minst ha spilt inn to låter sammen.

Saken fortsetter under bildet
Guns N´Roses
Slash og Duff fikk i 1990 en American music award for beste hard rock band og tv produksjonen måtte beklage språkbruken til guttene i ettertid av takketalen. Foto: Ap

Axl ikke observert
I følge den tidligere musikkjournalisten Arlett Vereecke, har ennå ikke vokalist Axl Rose blitt observert hverken sammen med bandmedlemmene eller i studio.
Axl Rose
Holder fremdeles stemmen til Axl Rose mål? Her fra en konsert i 2013. Foto: Ap
Reunionturnè
Det ryktes at liveproduksjonen under reunionturnéen skal bli av det virkelig spektakulære slaget. Vi kan dessverre se langt etter et møte med bandet på norsk jord med det første, men skal du henge deg på er dette den foreløpig bekreftede listen:

08. april: Las Vegas T-Mobile Arena, NV
09. april: Las Vegas T-Mobile Arena, NV
16. april: Indio Coachella Music Festival, CA
19. april: Mexico City Foro Sol, Mexico
20. april: Mexico City Foro Sol, Mexico
23. april: Indio Coachella Music Festival, CA

Det er med andre ord en spennende tid i møte for fansen som har ventet på en gjenforening av originalbesetningen til Guns N´Roses i over 20 år.

Hør en uferdig "November Rain" for første gang LIVE i 1991, da Axl og Izzy kom hjem til Indiana her:


Flere kanaler