KUNSTVERK: Mads Hansen har tatovert Spotifys topp tre-liste fra den dagen «Sommerkroppen» gikk helt til topps.
KUNSTVERK: Mads Hansen har tatovert Spotifys topp tre-liste fra den dagen «Sommerkroppen» gikk helt til topps. Foto: NTB scanpix/Instagram
Mads Hansen (34), som står bak de siste månedenes landeplage, «Sommerkroppen», har hatt en tendens til å være litt for stor i kjeften når det kommer til veddemål.

For som oftest går det dårlig.

Da den tidligere fotballspilleren lanserte sangen sin i slutten av mai, hadde han såpass liten tro på suksess, at han flesket til med opptil flere lovnader.

– Hvis jeg kom på topp 50, så skulle jeg spille i spektrum på konserten til Staysman. Hvis det ble topp 20, måtte jeg bleke tennene superhvite. Havnet låta på topp 10, måtte jeg ta Restylane i leppene, forteller Hansen til TV2.

Og dersom sangen havnet helt øverst på Spotify - noe det viste seg at den gjorde - skulle den selverklærte «anti-tatoveringsfyren» tatovere inn Spotifys topp tre-liste på rumpa, fra den dagen låta føk helt til topps.

Fornøyd
I helgen var det derfor ingen bønn; med kameraer på slep inntok Hansen ei tatoveringssjappe i Brumunddal. 

– Jeg synes ikke dette var så ille. Jeg synes det ble kult, jeg, sier en noe overrasket Hansen til VG-TV.

«Har du hørt historien om han som skulle gi ut låt for første gang, og i all eufori lovte at han skulle tatovere inn Spotify-topplista på rumpa hvis han inntok førsteplassen?», skriver 34-åringen på Instagram.

Saken fortsetter under innlegget

16,2 millioner
Mads Hansens korte artistkarriere startet faktisk også med et tapt veddemål - mot makker Erik Follestad i VG-TVs «Spårtsklubben».

Taperen måtte gi ut en sang, og etter en god del hjelp fra blant andre Stian «Staysman» Thorbjørnsen og Petter «Katastrofe» Kristiansen, så «Sommerkroppen» dagens lys.

I skrivende stund har sangen 16,2 millioner avspillinger på Spotify.

Flomvarsel.

Et innlegg delt av Mads Hansen (@mads_hansen11)


Flere kanaler