BEKREFTER: Sophie Elise Isachsen forteller nå at den ikke-navngitte mannen i boken hennes er Henrik Thodesen.
BEKREFTER: Sophie Elise Isachsen forteller nå at den ikke-navngitte mannen i boken hennes er Henrik Thodesen. Foto: NTB scanpix
I boken «Elsk meg», som ble gitt ut i høst, forteller Sophie Elise Isachsen (24) at hun nærmest var besatt av en profilert, norsk mann.

Hittil har hun holdt tett om hvem mannen er, men nå røper hun at det er snakk om komiker og TV3-aktuelle Henrik Thodesen (38).

Avsløringen kommer i podcasten «Status fra Sophie og Fetisha», som hun lager sammen med venninnen Fetisha Williams.

Skal ha lest høyt fra boken
I episoden forteller bloggeren at hun alltid har sagt «han» eller «en person», i et forsøk på å anonymisere Thodesen, men at han nå selv skal ha bidratt til avsløringen.

– Nå hadde jo Henrik et standupshow for en uke siden, og da fikk jeg tilsendt mange snapper av at han har høytlesning fra boken min. Da tenker jeg «nå har du sagt til hele verden at det er deg». Jeg har gjort et desperat forsøk på å anonymisere ham i boken, gjort ham litt eldre og byttet yrke på ham...Men nå har han selv lest fra den og sagt «hey, it’s me». Så da kan jeg bare si, «yes, it’s you» - og dermed kan vi prate om det på en litt mer direkte måte, sier Isachsen i podcasten,

I boken kommer det fram at de to skal ha datet i skjul i over et år, og at hun var så besatt av komikeren at hun endret seg for å imponere ham.

– Det er vanskelig for meg å kommentere noe som er litteratur. Kunst burde tale for seg selv. Boken handler ikke om meg, den handler om Sophie, sier Thodesen til Se og Hør.

thodesen
KOMIKER: Henrik Thodesen er for tiden aktuell med serien «Henrik Uber alles» på TV3. Foto: NTB scanpix


Flere kanaler