FAR OG DATTER: Miffy Englefield spilte «Sophie» -én av «Grahams» (Jude Law) døtre i «The Holiday».
FAR OG DATTER: Miffy Englefield spilte «Sophie» -én av «Grahams» (Jude Law) døtre i «The Holiday». Foto: Skjermdump/YouTube
Én av julens absolutte klassikere når det gjelder film, er den romantiske komedien «The Holiday», som handler om to kvinner som bytter hus i juleferien.

Blant skuespillerne i filmen finner vi stjerner som Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law og Jack Black, men også ukjente Miffy Englefield og Emma Pritchard.

De to sjarmerte alle som Jude Laws døtre «Sophie» og «Olivia».

Saken fortsetter under bildet
sophie
SØT: Miffy Englefield var sjarmerende som «Sophie» i julefilmen fra 2006. Foto: Skjermdump/YouTube

– Jeg tenkte på de to barna her forleden, og at det hadde vært moro å se dem. Jeg vil tro de har blitt store, sa Law i et intervju med People nylig.

Og det er en ganske riktig antagelse. 

«Sophie» er nå blitt 17 år gammel, ifølge Huffington Post, og mye har skjedd siden filmen hadde premiere for 10 år siden.

Saken fortsetter under bildene

My last photo was sad. Here's me being overly smiley to make up for it.

Et bilde publisert av Miff (@miffyenglefield)Ifølge Huffington Post, har ikke Emma Pritchard vært skuespiller etter «The Holiday». Englefield, derimot, medvirket i TV-seriene «The Whistleblowers» og «Casualty» etter deltakelsen i filmsuksessen. 


Good old dirty mirror selfie. #badreligion

Et bilde publisert av Miff (@miffyenglefield)

Over the top smiles forever.

Et bilde publisert av Miff (@miffyenglefield)


Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler