JULELÅT: «Jul hos ActionFrank» er ikke Løkes eneste låt. Tidligere i år kom han ut med låten «Actionfrank» som nå har 1,6 millioner streams på spotify.
JULELÅT: «Jul hos ActionFrank» er ikke Løkes eneste låt. Tidligere i år kom han ut med låten «Actionfrank» som nå har 1,6 millioner streams på spotify. Foto: ActionFrank/Instagram
Navnet Frank Løke har det siste året blitt forbundet med mye mer enn bare tidligere håndballspiller. Farmen kjendis-deltager, Skal Vi Danse-skandale og utgivelse av låt er bare noe av det som har blitt skrevet om den siste tiden.

Nå har Løke kommet med nok en oppsiktsvekkende nyhet. I forbindelse med utgivelsen av låten «Jul hos ActionFrank» skrev han følgende melding på Instagram:

«Folket har talt. Da stiller jeg til stortingsvalg i 2021. Med mål om å bli en av de 169 folkevalgte representantene, som skal styre landet vårt.»

Løke forteller til P4 at noen av hans kampsaker kommer til å være fjerning av bomringer. I tillegg vil han kjempe for at Norge skal investere mer i eget land, i stedet for å handle fra utlandet.

Men uttalelsen kommer med et krav. Det er kun hvis julelåten streames til gull før nyttår at Frank stiller til stortingsvalget, noe som tilsvarer tre millioner avspillinger før nyttår.

– Jeg fullfører alltid det jeg går inn for, så dersom låten når tre millioner streams kommer jeg til å stille, sier Løke.

Låten har per dags dato ca. 50.000 streams noe som vi si at i løpet av en måned trenger Løke ytterligere 2,95 millioner spillinger av låten.

Får støtte
For å kunne stille til stortingsvalg må Løke starte et eget parti, som trenger over 5000 underskrifter for å bli godkjent.

– Jeg har også blitt kontaktet av mer erfarne personer, uten å nevne navn, som skal støtte og hjelpe meg når det kommer til dette med å starte eget parti, sier Løke til P4.Flere kanaler