MÅ SLUTTE: Danny Masterson er anklaget for å ha voldtatt fire kvinner.
MÅ SLUTTE: Danny Masterson er anklaget for å ha voldtatt fire kvinner. Foto: AP
Netflix har besluttet å avslutte samarbeidet med den overgrepsanklagede skuespilleren Danny Masterson (41) med umiddelbar virkning.

Han blir dermed ikke lenger å se i serien «The Ranch», der han har spilt broren til hovedrolleinnehaver Ashton Kutcher.

Masterson er i løpet av de siste månedene blitt beskyldt for å ha voldtatt fire kvinner på begynnelsen av 2000-tallet, og politiet i Los Angeles har derfor startet en etterforskning.

«Etter å ha drøftet saken med produsentene, har vi bestemt oss for å skrive Danny Masterson ut av The Ranch. I går var hans siste dag på jobb, og vi vil lage nye episoder i 2018 uten ham», skrev Netflix i en Twitter-oppdatering tirsdag.

Saken fortsetter under innlegget

– Veldig skuffet
Masterson, som er mest kjent for sin rolle som Steven Hyde i «That 70s Show», lider dermed samme skjebne som Kevin Spacey, som ikke får være med i den siste sesongen av Netflix-suksessen «House of Cards» som følge av en rekke påstander om overgrep.

41 år gamle Masterson har hele tiden nektet for anklagene – og har sendt følgende uttalelse til Huffington Post:

«Jeg er selvsagt veldig skuffet over at Netflix har valgt å skrive karakteren min ut av «The Ranch». Fra første dag har jeg nektet for disse uhyrlige påstandene. Jeg har aldri blitt tiltalt eller dømt for noe av dette. 

I dette landet blir man ansett for å være uskyldig inntil du beviselig er dømt, men i det nåværende klimaet ser det ut til at du er skyldig i det øyeblikket du blir beskyldt for noe. Jeg gleder meg til å renvaske navnet mitt én gang for alle»


Flere kanaler