FORVANDLING: Nicole Kidman er blitt mørk og dyster i den nye filmen.
FORVANDLING: Nicole Kidman er blitt mørk og dyster i den nye filmen. Foto: Annapurna Pictures
Onsdag slapp Annapurna Pictures de første bildene fra den nye thrilleren «Destroyer», som har førpremiere på filmfestivalen i Toronto i september.

I en av hovedrollene finner vi Nicole Kidman (51), som denne gangen har gjennomgått store kroppslige forandringer for å bli klar for rollen som tidligere politibetjent.

– Vi ville at hun skulle se ut som en middelaldrende kvinne som bar med seg fortiden i ansiktstrekkene. Med solbrenthet, søvnproblemer, stress og raseri godt synlig, forteller regissør Karyn Kusama til Vanity Fair.

Saken fortsetter under bildet
kidman
BLOND: Nicole Kidman slik vi er vant til å se henne. Foto: AP

Hater sminkestolen
Det er sjelden Kidman gjennomgår så drastiske, fysiske forandringer til en rolle, men i 2002 var hun også ugjenkjennelig -  da som Virginia Woolf i «The Hours». Prestasjonen ga henne for øvrig en Oscar-statuett.

– Hun hater, ironisk nok, å sitte i sminkestolen. Hun ønsker bare å være på settet og jobbe. Derfor gjorde vi den prosessen så kort vi bare klarte, forteller «Destroyer»-regissør Kusama.


kidman
MØRK: Kidman gjennomgikk også en stor forandring før hun spilte i «The Hours» i 2002.

Flere saker

E-sigarett-dødsfall øker Dødstallet knyttet til e-sigarettbruk i USA fortsetter å øke. Mandag 07.10 2019
Demonstrerer mot Tyrkias angrep på Syria - Tyrkias angrep på kurderne ødelegger sjansen for varig fred i Syria. Torsdag 10.10 2019
Flere kanaler