FULL FEST: Publikum gikk nærmest av hengslene da Ellen DeGeneres offentliggjorde pengegaven.
FULL FEST: Publikum gikk nærmest av hengslene da Ellen DeGeneres offentliggjorde pengegaven. Foto: Skjermdump/AP
Talkshow-stjernen Ellen DeGeneres fylte nylig 60 år – en begivenhet som på ingen måte ble forbigått i stillhet.

Midt under showet avslørte hun nemlig at samtlige i salen skulle få dele 1 million dollar (ca 7,7 millioner kroner)!

DeGeneres fortalte at alle i publikum denne dagen var invitert fordi de hadde utgjort en forskjell for andre mennesker. Til stede var for eksempel ekteparet som hadde kjørt hundrevis av kilometer for å skaffe forsyninger til ofrene etter orkanen «Harvey». På plass var også en lærer som hadde donert en nyre til moren til en elev, skriver E!News.

«Takk til hver og en i publikum. Dere er fylt med godhet, og vi har nådd én million gode gjerninger på grunn av dere. Derfor vil jeg gjøre noe vi aldri har gjort før [...] Dette er den største gaven jeg noensinne har gitt noen. Hold godt fast i Cherrios-eskene deres, for dere skal dele en million dollar», sa programlederen – til øredøvende jubel fra salen.

Saken fortsetter under videoen

Det er ikke kjent hvor mange publikummere som var på plass, men trolig dreier det seg om minst et par-tre hundre, noe som skulle tilsi et sted mellom 25.000 og 40.000 kroner på hver.


Fikk overraskelse på direkten
Under det samme showet ble for øvrig programlederen overrasket av sin kone, Portia de Rossi (44). 

– Det er din 60-årsdag og derfor måtte denne gaven være noe helt ekstra. Den måtte representere den du er og det du virkelig brenner for, sa de Rossi, som kunne avsløre at hun hadde opprettet et turist- og forskningssenter for ville gorillaer i Rwanda.


Se den rørende videoen her:


Flere kanaler