LATTER: Tenniskampen i USA ble avbrutt av stadige lyder fra et elskende par.
LATTER: Tenniskampen i USA ble avbrutt av stadige lyder fra et elskende par. Foto: Skjermdump
Frances Tiafone og Mitchell Kreuger fikk seg et oppgjør de sent vil glemme, da de møttes til dyst i Challenger-turneringen i tennis i Florida på onsdag.

For det var ikke bare på banen det ble levert på høyt nivå. Et par hadde nemlig så høylytt sex i en leilighet i nærheten, at publikum og spillere reagerte.

En video av det hysteriske opptrinnet har blitt delt på nett, hvor kommentatoren først tror det er noens mobiltelefon som spiller høyt.

Det viser seg kjapt at dette er ekte vare - artikkelen fortsetter under videoen:«Han kan ikke være så god!»
I videoen kan man høre publikum le godt av sengekosen, som tar seg opp i styrke. Også spillerene på banen reagerer med latter, og Kreuger forsøker tidlig å slå en tennisball opp mot leiligheten for å få de til å dempe seg.

Men det er Frances Tiafoe som reagerer mest, han knekker sammen i latter flere ganger, og mot slutten av klippet utbryter han; «Han kan ikke være så god!».

TV-bildene viser en lattermild mor som ber sønnen holde seg for ørene.

For ordens skyld, Francis vant kampen til slutt.


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Halvparten av ny smitte kommer fra utlandet Halvparten av de nye som blir smittet av koronaviruset i Norge, har blitt smittet i utlandet. Onsdag 29.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler