LATTER: Tenniskampen i USA ble avbrutt av stadige lyder fra et elskende par.
LATTER: Tenniskampen i USA ble avbrutt av stadige lyder fra et elskende par. Foto: Skjermdump
Frances Tiafone og Mitchell Kreuger fikk seg et oppgjør de sent vil glemme, da de møttes til dyst i Challenger-turneringen i tennis i Florida på onsdag.

For det var ikke bare på banen det ble levert på høyt nivå. Et par hadde nemlig så høylytt sex i en leilighet i nærheten, at publikum og spillere reagerte.

En video av det hysteriske opptrinnet har blitt delt på nett, hvor kommentatoren først tror det er noens mobiltelefon som spiller høyt.

Det viser seg kjapt at dette er ekte vare - artikkelen fortsetter under videoen:«Han kan ikke være så god!»
I videoen kan man høre publikum le godt av sengekosen, som tar seg opp i styrke. Også spillerene på banen reagerer med latter, og Kreuger forsøker tidlig å slå en tennisball opp mot leiligheten for å få de til å dempe seg.

Men det er Frances Tiafoe som reagerer mest, han knekker sammen i latter flere ganger, og mot slutten av klippet utbryter han; «Han kan ikke være så god!».

TV-bildene viser en lattermild mor som ber sønnen holde seg for ørene.

For ordens skyld, Francis vant kampen til slutt.


Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Krever obligatorisk ID-merking av kjæledyr Dyrebeskyttelsen mener myndighetene må ta mer ansvar. Fredag 29.11 2019
Flere kanaler