KOMIKER: Stephanie lever av å være komiker og legger stadig ut videoer på nettet.
KOMIKER: Stephanie lever av å være komiker og legger stadig ut videoer på nettet. Foto: Scanpix/Stephanie's LOLS
Stephanie fra Hartepool i England tok til Facebook for å fortelle om den flaue historien etter hun innså at hun hadde kalt naboen feil navn i alle år. 

Det hele ble funnet ut av etter naboen George døde og Stephanie skulle vise sin støtte ovenfor konen til avdøde George, Mavis. Senere snakket Stephanie med en annen nabo om hvordan ting sto til med Mavis, og naboen skjønte ikke hvem hun snakket om. Det var da de skjønte hun hadde kalt naboen feil navn i over 14 år.

Stephanie hadde også sendt julekort til paret i flere år med navnene Mavis og George, og fikk alltid tilbake kort der det sto hilsen Mavis og George. Paret hadde kanskje ikke hjerte til å fortelle henne sannheten, nemlig at hennes egentlig navn er Sylvia.

Stephanie forteller P4 at i tiden etter filmen gikk viralt har ikke alt vært bare god stemning. 

– Jeg er kjempeflau. En av slektningene til Sylvia banket på døren min og ropte til meg at det ikke var gøy, og at Sylvia aldri hadde sendt julekort tilbake signert med Mavis. Jeg sverger å huske at hun har gjort det, fortsetter hun.

– Nå tror jeg at jeg skal holde en lav profil. 

Saken fortsetter under videoen.

Videoen har nå fått over 1,6 millioner visninger på Stephanies egen humorside på Facebook, men også flere millioner på andre Facebook-sider. Og det virker som folk kjenner seg igjen i kommentarfeltet.

«Dette er det artigste jeg har sett på lenge! Minner meg om da jeg kalte naboen Mary, og hun egentlig het Kath» skriver en under videoen.

«Da pappa skulle begraves kalte presten han for Frank. Vi måtte holde oss fra å le fordi vi viste at pappa hadde syntes dette hadde vært hysterisk. Må han hvile i fred. Etter den tredje eller fjerde gangen måtte vi bare si til presten at han egentlig heter Kevin, og måtte holde ansiktet alvorlig» skriver en annen.Flere kanaler