SKAPER DEBATT: Jay Feelys bilde av seg selv, datteren og hennes date har fått stor oppmerksomhet i USA.
SKAPER DEBATT: Jay Feelys bilde av seg selv, datteren og hennes date har fått stor oppmerksomhet i USA.
Den tidligere NFL-stjernen Jay Feely har skapt sinne etter at han la ut et bilde av seg selv sammen med datteren og hennes kjæreste.

De to yngste skulle av gårde på skoleball, og Feely benyttet anledningen til å posere mellom de to – med et håndvåpen i høyre hånd. Intensjonen var etter alt å dømme å fremstå som en (litt for) overbeskyttende pappa.

«Håper datteren min og hennes date får det flott på ballet. #badboys», har TV-profilen skrevet i Twitter-innlegget.

Saken fortsetter under innlegget

Mange mener bildet er svært upassende, sett i lys av at det bare er to måneder siden 17 personer omkom i en skoleskyting i Florida.

«Dette er ikke morsomt. Det er voldelig, kvinnefornedrende og du er en mannsgris. Det er ingenting ved noe av dette bildet som er morsomt», skriver én Twitter-bruker.


«Han sender et budskap om at han eier sin egen datter, og at denne gutten ikke bør trenge seg inn på hans eiendom», skriver en annen.

Andre mener saken er voldsomt overdrevet.

«Takk, dette var en spøk og folk har tydeligvis ikke bedre å gjøre enn å prøve og gjøre dette større enn det det er»


– Ikke meningen å være ufølsom
Etter den voldsomme debatten har Feely lagt ut en ny Twitter-melding, der han beklager bildet.

«Skoleball-bildet jeg la ut var åpenbart ment å være en spøk. Datteren min har datet kjæresten sin i et år, og de vet at jeg spøkte. Jeg tar våpenkontroll på største alvor og det var ikke meningen å være ufølsom om dette viktige temaet», skriver pappaen i det nye innlegget.


Feely var kicker i en rekke NFL-lag fra 2001 til 2014. Etter dette har han blant annet jobbet som kommentator og ekspert på amerikansk fotball i CBS.

Flere kanaler