FØR: June Shannon skal ha veid over 200 kilo før vektnedgangen startet. Foto: Reuters
FØR: June Shannon skal ha veid over 200 kilo før vektnedgangen startet. Foto: Reuters Foto: Reuters
June Shannon (37), bedre kjent som «Mama June» fra realityprogrammet «Here Comes Honey Boo Boo», har de siste årene skapt overskrifter for sin kamp mot kiloene.

Tidligere i vinter ble det kjent at hun skal ha gått ned rundt 130 kilo, men den gangen måtte fansen smøre seg med tålmodighet, ettersom Shannon ville vente med å offentliggjøre de nye bildene av seg selv til serien «Mama June: From Not to Hot» gikk på lufta.

37-åringen, som tidligere veide over 200 kilo, har gjennomgått en rekke fedmeoperasjoner for å komme ned i størrelse 36, skriver Seher, som først omtalte saken i Norge.

Nå i helgen ble omsider de første bildene av henne offentliggjort.

Saken fortsetter under innlegget

Shannons berømte datter, Alana Thompson, var i utgangspunktet noe nølende til morens prosjekt om å gå ned i vekt. Men i den nyeste episoden av «Mama June: From Not to Hot» kom hun med skryt.

– Jeg er veldig stolt av henne. Hun ser helt fantastisk ut, sa Thompson, ifølge E!


Saken fortsetter under videoen

#MamaJune has officially gone #FromNotToHot ??????????

Et innlegg delt av wetv (@wetv)


June Shannon har ikke lagt skjul på at de mange slankeoperasjonene har vært svært tøffe.

Den første operasjonen, som ble foretatt allerede i 2015, medførte så mange komplikasjoner at hun kunne mistet livet, har Shannon senere hevdet.

Ifølge The Sun har hun også fortalt i serien at hun har følt seg som «Frankenstein» – på grunn av de mange arrene og sårene hun har fått som følge av operasjonene.

«Jeg har jobbet så hardt, og nå får jeg belønningen», skriver 37-åringen på Twitter.Flere kanaler