Foto: AFP
Avgjørelsen om hvem som får spille på Super Bowl i februar er tatt, og de heldige er gutta i Maroon 5.

Den amerikanske popgruppen går dermed inn i en eksklusiv rekke av artister som får opptre på det som regnes som verdens største årlige idrettsarrangement. 

Tidligere har blant andre Beyoncé, Lady Gaga, Bruce Springsteen, Paul McCartney, U2, Janet Jackson, Bruno Mars og Prince opptrådt på Super Bowl.

Saken fortsetter under bildet
Maroon 5
KLARE: Valget om å la Maroon 5 spille på Super Bowl, skaper debatt i USA. Foto: AFP

Vekker oppsikt
Med populære låter som «This love», «Sugar» og «Girls Like You» skulle man kanskje tro at amerikanerne var fornøyd med valget, men avgjørelsen skaper tvert imot stor oppstandelse i sosiale medier. 

Et flertall av Twitter-brukerne er mildt sagt kritiske.
I tillegg til en hel del skuffede Twitter-brukere, har Buzzfeed ramset opp 60 artister som ville vært MYE bedre enn Maroon 5 på Super Bowl, hvor de inkluderer blant andre Svampebob med «Winner Takes It All».

Norsk gjest
Maroon 5 skal for øvrig ha med seg det norske stjerneskuddet Sigrid Raabe under deres «Red Pill Blues Tour» i Europa neste år.

Sigrid er oppført som «special guest» på bandets plakater.


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler