GJENFORENES: Westlife på norgesbesøk i 2002.
GJENFORENES: Westlife på norgesbesøk i 2002. Foto: NTB scanpix
Forrige måned ble det kjent at supergruppa Spice Girls gjør comeback i 2018. Nå er det klart at nok en ikonisk gruppe finner sammen på scenen igjen, når det blir boyband-gjenforening med Westlife.

Det irske boybandet bestående av Brian McFadden, Kian Egan, Shane Filan, Nicky Byrne og Mark Feehily smeltet mangt et pikehjerte etter at de i 1998 dannet boybandet Westlife.

Gruppa solgte 44 millioner album og hadde 14 nummer-én singler i Storbritannia i løpet av de 14 årene de var aktive, men i 2012 ble boybandet oppløst.


Uten McFadden
Nå bekrefter manager og X-Factor-dommer Louis Walsh overfor The Sun at gjenforeningen er et faktum - dog uten Brian McFadden. Det var TV 2 som først omtalte saken i Norge.

McFadden forlot gruppa allerede i 2004, fordi han heller ville fokusere på sin egen solokarriere. Det skal manageren visstnok fortsatt være bitter over, for ifølge den britiske tabloidavisen vil han kun ha med «The Fab Four».

– Brian kommer ikke til å bli involvert, det vil kun være the fab four, skal Walsh ha sagt.

Ikke engang hvis McFadden hadde komt med en personlig forespørsel hadde det vært aktuelt for manageren.

– Jeg foretrekker et lykkelig band og fire glade medlemmer. De fire kjenner hverandre og respekterer hverandre, sier han.

Braan McFadden
FÅR IKKE BLI MED: Brian McFadden. Foto: AP

Kun slått av The Beatles
Med sine 14 nummer-én singler i Storbritannia, plasseres Westlife som det andre mest vellykkede bandet i hjemlandet gjennom tidene, kun slått av The Beatles.

Westlife er de eneste artistene som har vunnet «Best Irish Pop Act» ti år på rad, stemt frem av publikum.

I tillegg er Westlife også de eneste som har vunnet «Record of the Year» i Storbritannia fire ganger.


Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler