ROMANTISK: Er det nok fare for at det blir når Hilde og Yngve får spise middag på en av Barcelonas beste tapasrestauranter.
ROMANTISK: Er det nok fare for at det blir når Hilde og Yngve får spise middag på en av Barcelonas beste tapasrestauranter. Foto: Fotolia/Privat/Montasje
0:00 | 2:10
Flyet letter fra Gardermoen klokken ni fredag morgen og lander i Barcelona klokken ett. Der venter en ganske spesiell middagsopplevelse. 

Ble helt rørt
Hilde Løkken fra Lillehammer sendte oss en mail og fortalte at hun begynte å bli litt lei av fredagsrutinen hjemme.

«Middagsdate medkjæresten har de siste 6 årene handlet om fredagspizza med ketchup og røkt pølse i sofakroken med joggebukse der jeg snorker før jeg har sett introen på Senkveld» 

Hun trengte en vri og hva er vel da bedre enn en kjapp kjærestetur til Barcelona.

– Nå er jeg så glad! Jeg er helt rørt jeg, forteller Hilde til P4. 

Hør hvor overrasket Hilde ble i klippet øverst i saken!


Saken fortsetter under bildet
Tapas
IKKE MER FERDIGPIZZA: Nå blir det tapas på Hilde og mannen. Et bord for to er reservert på den eksklusive restauranten Paco Meralgo. Foto: Fotolia

Verdens beste tapas
Hilde har ikke vært på så mange utenlandsturer og har heller ikke hatt så mye vinnerlykke tidligere så dette ble en skikkelig jackpot.

Men i tillegg til å få en tur med kjæresten til Barcelona skal Hilde også slippe å tenke på middagen. Bord for to er nemlig bestilt på en av Barcelonas beste tapasrestauranter. 

– Tapas er blitt en ny favoritt så det passer perfekt, sier Hilde. 


Flere kanaler