TO GLADE VINNERE: Venninnene Stine (t.h) og Renate (t.v) samarbeidet og vant 20 000 kroner i Storbymorgen.
TO GLADE VINNERE: Venninnene Stine (t.h) og Renate (t.v) samarbeidet og vant 20 000 kroner i Storbymorgen.
Hver morgen 07.10 trekker vi ut en heldig deltaker som får prøve seg i "Storbymorgens musikkcasino". 
Oppgaven er enkel: Vi spiller noen få sekunder av kjent låt, stopper den, for så å gi deg fem sekunder på å gjette neste ord i låt.

Startpotten er på 500 kroner. Klarer du å gjette riktig, vinner du pengene. Skulle du derimot gå på en smell, overfører vi pengene til neste dag og legger på nye 500 kroner. Potten øker helt til en klarer å gjette riktig ord.

Etter flere uker uten en vinner, var potten i dag på svimlende 20 000 kroner. Etter å ha gjettet riktig ord i låta "Uptown Funk" av Bruno Mars, på kun fem sekunder, kunne de slippe jubelen løs: Wohoooooo!! Er det sant? Vant vi? Å hjelpes meg! 

Storbymorgen

Hva skal pengene gå til?
De to venninnene fra Moss møttes for fire år siden da de begge var studenter og er nå kolleger. Hver morgen kjører de sammen til jobb, med Storbymorgen på P5 på radioen. Stine ville først bruke pengene på nye felger på bilen, men da vi ringer henne opp i løpet av formiddagen, har hun ombestemt seg:

- Jeg tenkte det ble for dumt å bruke pengene på noe så kjedelig. Så jeg tror det må gå til en ferietur, sammen med Renate. Vi deler uansett pengene.

Renate på sin side, drar til Spania på mandag og tror ikke det vil bli noe problem å bruke penger der nede.

I morgen starter vi på nytt, med 500 kroner i potten. Lyst til å stikke avgårde med cash? Meld deg på via sms: Kodeord P5 - navnet ditt - 1904. Lykke til!


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Halvparten av ny smitte kommer fra utlandet Halvparten av de nye som blir smittet av koronaviruset i Norge, har blitt smittet i utlandet. Onsdag 29.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler