VIL DU HIT: Hvis du kunne tenke deg å droppe fredagstacoen og heller ta en svipptur til Barcelona for å spise tapas har du sjansen nå.
VIL DU HIT: Hvis du kunne tenke deg å droppe fredagstacoen og heller ta en svipptur til Barcelona for å spise tapas har du sjansen nå. Foto: Fotolia
Er du lei av å komme på hva familien skal spise til middag? Er du lei av å handle inn til middag på butikken for deretter å lage middag hjemme?

Verdens beste tapas
Nå kan du få et avbrekk fra monotone middagsrutiner. På fredag letter et fly fra Gardermoen som lander i Barcelona. På det flyet er det to seter som du kan vinne. 

Bord for to er booket på en av verdens beste tapasrestauranter, Paco Meralgo, alt du må gjøre er å sende en mail til vri@p4.no og fortelle hvorfor du vil reise og hvem du vil ta med.  


Kort og godt
Flyet går fredag morgen klokken 09:00. Du får middag og en natt på hotell før flyet går tilbake rundt klokken ett på lørdag. Det blir altså god tid til lørdagstaco hvis savnet ble stort på fredagen. 


Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Krever obligatorisk ID-merking av kjæledyr Dyrebeskyttelsen mener myndighetene må ta mer ansvar. Fredag 29.11 2019
Flere kanaler