Annonsørinnhold

Kunne ditt idrettslag tenke seg å vinne 50.000 kroner? Norges Idrettsforbund og Norsk Tipping deler hvert år ut Ungdomsprisen til et idrettslag som gjør noe ekstra for ungdommene i deres lokalsamfunn.

Ungdomsprisen er øremerket ungdomsidrett og deles ut til et idrettslag som øker rekrutteringen eller forebygger frafall blant ungdom.

Har ditt idrettslag allerede et godt tiltak som fortjener støtte? Planlegger dere å gjøre noe for å ivareta ungdommene i idrettslaget? Ønsker dere ungdommer å få i gang noe spesielt innenfor idrettslaget deres? Alle idrettslag som har gjennomført eller planlegger et godt tiltak for ungdommer kan delta.

Hovedpremien som deles ut til én vinner er på 50.000 kroner, og i tillegg deler vi ut 3 priser på 10.000 kroner til aldersbestemte lag eller idretter innenfor et idrettslag som gjør gode ungdomsbevarende tiltak. Her kan f.eks. Jenter 15 laget fortelle om sitt prosjekt og vinne 10.000 kroner direkte til det prosjektet. Søk under fanen lag i laget i skjemaet. Hovedvinneren kontaktes direkte av P4 og offentliggjøres på P4 i programmet Sport & Musikk lørdag 25. mai.

Lykke til!

SØK HER

Alle idrettslag som søker om Ungdomsprisen må være registrert i Frivillighetsregisteret og må motta Grasrotandel fra Norsk Tipping. Prisnomineringen varer fra 29. april til 12. mai 2019. Juryen består av representanter fra Norsk Tipping og Norges idrettsforbund. Hovedvinneren annonseres på P4 lørdag 25. mai 2019.