SOMMERFEST: Hva sier du til å ta med kollegaene dine på cruise til København?
SOMMERFEST: Hva sier du til å ta med kollegaene dine på cruise til København? Foto: DFDS
Fortjener du og kollegaene dine å gjøre noe ekstra hyggelig sammen? Er det en stund siden sist avdelingen hadde et sosialt høydepunkt eller en jobbtur? Nå har dere muligheten til å vinne tidenes beste sommerfest og en tur med DFDS til vidunderlige København.

I samarbeid med DFDS skal Gledespatruljen på P4 nå dele ut en sommerfest om bord og cruise tur/retur København for deg og dine kollegaer. 

Høres dette ut som sommerens eller årets høydepunkt? Fortell oss hvorfor akkurat din avdeling bør vinne i skjemaet under!

Om premien:
Premieverdien er kr 30.000 og består av en avdelingstur på DFDS tur/ retur Oslo- København. Premien gjelder inntil 18 personer ansatt i samme bedrift/organisasjon. Vinnerne kan velge lugarkategori og bespisning om bord ut fra egne ønsker inntil en verdi på kr 30.000.


Konkurransen er avsluttet.

Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler