Deep Purple har begynt på avskjeden med turnèen "The long goodbye" som besøker store deler av Europa i løpet av denne sommeren og høsten. I november tar legendene turen til Norge og Oslo.

På P6 Rock denne uka kan du vinne fly- og konsertbilletter, samt hotellopphold for 2. Ta med en venn, kjæreste, kollega (eller kanskje skal poden tidlig krøkes) og opplev et av rockens største ikoner 9. november.

For å vinne vil vi at du sender oss din egen versjon av "Smoke on the water" på Snapchat. Du finner oss der om du søker opp "P6Rock". Legg oss til og spill inn en video der du synger, nynner, spiller eller om så roper (!) inn din versjon. 

Du kan sende inn så mange videoklipp du vil. Vinneren trekkes førstkommende fredag 23. juni i P6 Morgen.Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler