QUEEN + ADAM LAMBERT: Alle de aktive medlemmene i Queen og Adam Lambert kommer til Oslo i sommer!
QUEEN + ADAM LAMBERT: Alle de aktive medlemmene i Queen og Adam Lambert kommer til Oslo i sommer! Foto: AP

I sommer kommer Queen + Adam Lambert til Norge! Den 17. juni står de på scenen i Telenor Arena i Oslo.

Det legendariske rockebandet er for tiden på verdensturné med Adam Lambert fra American Idol, og i juni kommer de altså til Norge.

Denne uken kan du vinne 2 billetter til konserten, reise og overnatting ved å delta i konkurransen «Rockekonge» på P6 Rock.

Her spiller vi klipp av noen kjente rockelåter og din oppgave er å gjette hvilke sanger vi spiller. Lytteren som i løpet av uken har fått flest riktige stikker av med premien! 

«Rockekonge» hører du på P6 Rock hver ukedag ca 08:10 og 16:10. Meld deg på ved å sende en SMS til 1904 med kodeord KONGE + ditt navn.

PS. Torsdag 10. mai er Kristi Himmelfart, og Rockekonge utgår denne dagen.

Vinneren av billettene, altså ukens Rockekonge, offentliggjøres av programleder Ole Morten Føreland på ettermiddagen fredag 11. mai. Lykke til!

Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler