VINN ÅRETS JULEBORD: Ta med kollegaene dine på cruise til vidunderlige København.
VINN ÅRETS JULEBORD: Ta med kollegaene dine på cruise til vidunderlige København. Foto: DFDS
Premieverdien er kr 30.000 og består av en avdelingstur på DFDS før jul med Oslo-København-båten. Vinnerne kan fritt velge hvilke tilgjengelige lugartyper de ønsker og hva de ønsker av måltider/ drikke om bord innenfor premieverdien. Premien gjelder for inntil 16 personer ansatt i samme bedrift/organisasjon. Om flere skal være med og benytte seg av premien er det mulig, men da må kostnadene utover premieverdien på 30.000 dekkes av vinnerbedriften.

Kostnad for eventuell transport til/ fra Oslo er ikke inkludert i premien. Premien kan ikke selges videre, har ingen refusjonsverdi, kan ikke overdras til andre og gyldighetstiden kan ikke utvides. Aldersgrense er 20 år uten foresatte. 

Flere avdelinger i en bedrift kan delta
Det er kun innsendte bidrag for ansatte i en bedrift, hvor hensikten med deltagelsen er at premien skal benyttes i jobbsammenheng som vurderes. Ansatte i DFDS og P4 kan ikke delta eller vinne denne konkurransen. Premien kan ikke brukes i privat sammenheng, kun med kollegaer fra samme bedrift som reisefølge. Premien leveres av DFDS Konferansecruise som retter seg mot bedriftsmarkedet. Eventuell premieskatt eller avgift må betales av vinneren selv, etter gjeldende regler.

Premien må benyttes i løpet av perioden 4. november - 21. desember 2017.

Valg av vinner
Vinneren blir valgt ut fra en vurdering om hvem som har innsendt den beste begrunnelsen for å vinne. 3 nominerte vil bli kontaktet. Det vil bli valgt ut én heldig vinner.

Offentliggjøring
Vinneren blir offentliggjort gjennom P4 og DFDS sine kanaler.  Det vil bli gjennomført et radiointervju og filmet et innslag av vinnerne som blir markedsført gjennom P4 og DFDS sine kanaler. Gjennom deltagelse i konkurransen godkjenner deltagerne en slik bruk.

Svarfrist
Frist for deltagelse er i løpet av onsdag 30. august 2017.

Kontaktopplysningene for deltagelse i konkurransen vil bli benyttet til å ta kontakt med de 3 nominerte. Alle som har deltatt vil motta informasjon i forbindelse med konkurransen.

De som gir sitt samtykke til å få nyhetsbrev og tilbud fra DFDS vil motta dette.

Forøvrig gjelder P4s konkurranseregler.

Flere kanaler