NEW YORK: Kunne du tenke deg en tur hit med dine tre beste venner? Da må du følge med på P5 Hits!
NEW YORK: Kunne du tenke deg en tur hit med dine tre beste venner? Da må du følge med på P5 Hits! Foto: Shutterstock

Vinn drømmetur til New York!

Vi sender deg og hele vennegjengen på drømmetur til NYC

På P5 Hits blir du oppdatert på nyheter, vær og trafikk og vi spiller bare hits, hele tiden!

Nå pangstarter P5 Hits høsten med å dele ut en tur for deg og hele vennegjengen til The Big Apple. Vi snakker full oppvartning og alt inkludert - pluss litt til: Flyreise for fire personer, finfint hotell, limousin til og fra hotellet, helikoptertur mellom skyskraperne og hele 20.000 kroner i lommepenger!
Hvem har du lyst til å reise med?
Del konkurransen med de du ønsker å ha med på tur!
Vinn drømmetur til New York

Vi sender deg og tre venner på drømmetur til NYC!

Hver ukedag klokken 8, 12 og 16 avslører vi et nytt kodeord på P5 Hits. Send «P5 KODEORD» til 1904 for å øke dine vinnersjanser. Eksempel: Hvis kodeordet er «potet» sender du «P5 POTET» til 1904. Jo flere koder du sender inn, jo større er vinnersjansene.

Vi deler også ut tre DAB-radioer hver eneste dag til noen som har meldt seg på.

Hovedvinneren kåres i Frokostshowet 29. september. Så nå er det bare å tune radioen din på P5 Hits og følge godt med! Lykke til!

Alle vinnere av DAB-radio er fortsatt med i trekningen av hovedpremien på en reise til New York. Alle som har deltatt i konkurransen som ikke har vunnet DAB-radio er også med i trekningen av hovedpremien.

Last opp bilde med #P5HITSNY på Instagram!

Instagram

Last opp ditt bilde med #P5HITSNY


Flere saker

- Dom viser at barnevernet er i krise - Flere dommer i Menneskerettighetsdomstolen viser at det norske barnevernet er i krise. Tirsdag 19.11 2019
Mer depresjon blant sauebønder i ulveområder Sauebønder som bor i ulveområder har større har oftere angst og depresjon enn andre sauebønder. Onsdag 20.11 2019
Flere kanaler