Jennifer Aniston og Kate Hudson i Mothers Day
Jennifer Aniston og Kate Hudson i Mothers Day Foto: SF norge/Filmweb.no
Hver tirsdag og onsdag klokken 15:45 kan du vinne kinobilletter på P5 Hits.

Følg med klokken 15.45 for å få med deg ukens filmspørsmål. Send en SMS med kodeord P5 og riktig svar til 1904.

Ukens P5 film er Mothers day:

En varm komedie om tre generasjoner som møtes på morsdag. Sandy, Miranda, Jesse og Bradley planlegger på hver sin kant hvordan de skal tilbringe dagen: med en ny kjærlighet, en tapt kjærlighet - eller uten kjærlighet i det hele tatt. Uansett dette  blir en morsdag de ikke kommer til å glemme.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston fra premieren på 'Mother's Day' på TCL Chinese Theatre IMAX i Hollywood 13. April AFP PHOTO / Mark Ralston Foto: Afp

Sandy (spilt av Jennifer Aniston) er nyskilt og kjemper for å beholde selvfølelsen når hennes eks gifter seg på ny med en yngre kvinne. Når Sandy forsøker å ta opp konkurransen tar hun en del mindre brabeslutninger.

Julia Roberts
Julia Roberts under verdenspremieren på "Mothers day" i Hollywood 13. April 1 / AFP PHOTO / Mark Ralston Foto: Afp

Miranda (spilt av Julia Roberts) er en suksessrik programleder som tilsynelatende lever det perfekte livet. Men etter å ha ofret familie for karrieren er livet ufullstendig. Morsdagen nærmer seg, men hun har ingen å dele dagen med, foruten sin gale agent. Overraskelsen blir desto større når Mirandas bortadopterte datter plutselig står på døren.

Kate Hudson
Kate Hudson under en forhåndsvisning av "Mother's Day" 28. April in New York. Bryan Bedder/Getty Images for FIJI Water/AFP Foto: Afp

Jesse (spilt av Kate Hudson) elsker sin mann så høyt at hun helt bryter kontakten med sin rasistiske mor. Jesse har til og med løyet og sagt at hun er død. Noe som blir litt vanskelig å forklare når foreldrene hennes kommer på uventet besøk for å feire morsdag.

Bradley (Jason Sudeikis) føler seg nedstemt når morsdagen nærmer seg, den første for han og hans to døtre etter at hans kone gikk bort. Samtidig som Bradley har fullt opp med alenepappatilværelsen, forsøker han å parere en gjeng mammaer som vil ha ham med ut på date.

Se trailer fra filmen her:


Flere kanaler