I X-MEN: APOCALYPSE er ukens P5 -film! Vinn billetter på ettermiddagen
I X-MEN: APOCALYPSE er ukens P5 -film! Vinn billetter på ettermiddagen Foto: Fox Film

Følg med klokken 14.45 for å få med deg ukens filmspørsmål. Når du har løsningen, send en SMS med kodeord P5 og svaret ditt til 1904.


Ukas P5-film er X-men APOCALYPSE

I X-MEN: APOCALYPSE går vi tilbake til året 1983, der DAYS OF FUTURE PAST avsluttet.
Etter heltedådene fra forrige filmkapittel, har majoriteten av menneskeheten endelig akseptert mutantenes eksistens. Dette året trer da Apocalypse frem i lyset.
Han var den første og mest kraftfulle mutanten i Marvels X-Men-univers, og har siden sivilisasjonens opprinnelse blitt tilbedt som en gud for sine udødelige og uovervinnelige krefter. Ved sin side har han alltid fire ryttere, som er villige til å beskytte og ofre seg selv for Apocalypse sin plan og visjon. Foran dem og resten av mutantene blir det en tid med konflikt, krig og ødeleggelse.
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence og James MacAvoy under en visning av X-Men Apocalypse i London, REUTERS/Hannah McKay/File Photo Foto: Reuters

Hater den nye verden
Etter å ha sovet i tusenvis av år, blir Apocalypse desillusjonert av verden han våkner opp til og får avsmak på sivilisasjonen som lever blant penger, overforbruk, støy og forurensning. Han legger derfor en ond plan om å legge jorden for ødeleggelse for å rense menneskeheten og skape en ny verdensorden. Dermed rekrutterer han en gruppe kraftige mutanter, der vi blant annet møter en motløs Magneto. Nå som skjebnen til jorden henger i en tynn tråd, må Raven med hjelp av Professor X lede et team av unge X-Men å stoppe deres største nemesis og redde menneskeheten fra total ødeleggelse.

SE TRAILER HER:


Flere saker

Kulderekord i Lom Mens juni ble en måned preget av varmerekorder, har juli startet med kulderekord. Lørdag 04.07 2020
Flere kanaler