Foto: Twentieth Century Fox Norway
Ukens P5 film er "Miss Peregrines Home for Peculiar Children", basert på boken som lå på "New York Times" bestselgerliste 64 uker på rad.

Gjennom hele oppveksten har bestefaren til Jake fortalt ham de utroligste historier. Historier fra da han flyktet fra grusomme monstre under andre verdenskrig, før han endte opp på et barnehjem i Wales. Og historier om de underlige barna som bodde der, som hadde merkverdige og enestående egenskaper.Etterhvert forstår han at bestefarens historier ikke er annet enn nettopp det, likevel klarer han ikke å legge fra seg nysgjerrigheten. En dag bestemmer han seg for å legge ut på en reise hvor han oppdager at sannheten om monstrene, bestefaren og de merkverdige barna er enda mer utrolig enn han kunne ane.

Saken fortsetter under traileren:Superregissøren er tilbake

Filmen er regisert av Tim Burton, og er en uforglemmelig og spennende fortelling. Seksten år gamle Jake følger spor som tar ham til en mystisk øy, der han oppdager de falleferdige ruinene av Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. Når Jake utforsker de forlatte soverommene og gangene, oppdager han at dets tidligere beboere var langt mer enn særegne; de eide utrolige krefter. Og de kan fortsatt være i live.

Vinn billetter på P5 tirsdag og onsdag ettermiddag denne uken.

Flere kanaler