Vinn en tur til Bjørneparken med familien!


Presenteres i samarbeid med

I Bjørneparken du oppleve bjørn, ulv, gaupe, elg, hjort, gårdsdyr og mye annet. Frister det å ta med familien hit for en fantastisk dyreopplevelse?

P4 skal i samarbeid med Bjørneparken i Flå dele ut et tur for en familie. Kun 1,5 times kjøring fra Oslo kommer du tett på dyrene, og dyrepasserne vil lære deg mer om de flotte dyrene som er i parken. Her kan det oppstå «magiske» møter der du kan være med inn til de søte revene, gi elgen gulrøtter eller tør du kanskje å holde en slange i Krokodilleland? I tillegg til dyrene, er det også hinderløyper, zipline, berg -og dalbane, utendørs og innendørs lekeland for å nevne noe. En heldig vinner stikker av med en Bjørnepakke! Dette inkluderer gratis inngang til parken, overnatting på hotell i to døgn og både mat og drikke for en familie på hotellet.

Høres dette ut som noe du gjerne skulle hatt med familien din på? Fortell oss i skjemaet under hvorfor du fortjener en tur med familien din. Vi plukker ut en heldig vinner som vinner en Bjørnepakke med et opphold i parken for hele familien, hotell i to døgn og mat og drikke på hotellet.

Lykke til!


Premien inkluderer billetter for fire personer, to barn og to voksne. Vinneren blir kontaktet direkte av P4.

Flere kanaler