Steven Tyler og Aerosmiths medlemer begynner å dra på årene. Nå vurderer de sin fremtid.
Steven Tyler og Aerosmiths medlemer begynner å dra på årene. Nå vurderer de sin fremtid. Foto: AP
Spekulasjonene har gått lenge om at Aerosmith vil gi seg etter at bandets medlemer i 2016 har jobbet med hver sine prosjekter.

Country og kaffe

Steven Tyler har spilt inn et country-album i Nashville, Joe Perry har spilt inn plate med "The Hollywood Vampires", Brad Whitford har jobbet med tidligere musikervenner på egne prosjekter, mens trommeslager Joey Kramer har holdt seg unna musikken og i stedet jobbet i kaffe-bransjen.

I et intervju med Rolling Stone innrømmer nå Joey Kramer at rocke-karrieren går mot slutten, men han vet ikke akkurat når Aerosmith går over i historien.

- Aerosmith er vår store kjærlighet. Jeg kjenner ikke mange som har gjort den samme jobben, med de samme folka i 45 år. Nå som vi blir eldre har vi begynt å snakke om å legge ned bandet, men den endelige avgjørelsen er ikke tatt, sier Joey Kramer.

Hjerteproblemer

Ryktene om en mulig avskjedsturne startet allerede i fjor da vokalist Steven Tyler i et radio-intervju med Howard Stern fortalte at bandets neste turne vil bli den siste. Noen måneder senere kollapset gitarist Joe Perry på scenen under en konsert i New York.

Joey Kramer har også slitt med helseproblemer. Han falt om med hjerteproblemer under en konsert i 2014.

- Det er noen store utfordringen med å turnere i vår alder. Vi er dessverre ikke 25 år lenger. Vi kan ikke spille like mange konserter som vi pleide, Steven (Tyler) kan ikke synge to kvelder på rad. Det er rett og slett fysisk umulig.

- Så det hele blir et spørsmål om vi skal turnere litt mindre enn tidligere eller om vi skal slutte å turnere helt, fortalte trommeslageren.


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler